Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca forlænger med succestræner

Nyheder - 4. maj 2021
Officielt: Barca forlænger med succestræner

© FC Barcelona


Lluis Cortes har skabt et forrygende fodboldhold. Cheftræneren for Barcas kvindehold har for alvor trumfet igennem og leveret noget af det bedste trænerarbejde længe set. I søndags tilspillede holdet sig en plads i Champions Leagues finale og i forvejen er man fortsat i live i pokalturneringen Copa de la Reina.

I den hjemlige liga står man noteret for 25 sejre i lige så mange kampe og man har i disse kampe scoret vanvittige 122 mål - altså 4,88 mål pr. kamp. Det er helt utrolige tal og Lluis Cortes har fået stor anerkendelse, da klubben har valgt at forlænge hans kontrakt.

Han er dermed cheftræner frem til sommeren 2022 men med mulighed for at forlænge i yderligere et år. Det, som klubbens blandt andet hæfter sig meget ved er, at spillertruppen er ovenud tilfreds med Cortes' arbejde og mandskabspleje. Han har et godt forhold til alle i truppen og han har tjent sin respekt og det smitter tydeligvis af på banen.

Siden han kom til klubben i 2019 har han formået at løfte spillet gevaldigt samtidig med at man vinder kampe, trofæer og scorer masser af mål. Der kan ikke sættes en finger på Lluis Cortes' arbejde og i klubben glæder man sig over, at man råder over ham i minimum endnu en sæson.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder