Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Sergio Agüero tænker kun på Barca

Transfermarked - 5. maj 2021
Medie: Sergio Agüero tænker kun på Barca

© Getty Images


Sergio Agüero har kontraktudløb i Manchester City denne sommer og kan dermed skifte gratis. Det lukrerer flere klubber på - heriblandt Barca - men argentineren selv er kun interesseret i at rykke til Camp Nou. Det er hans topprioritet og han har fordelen ved at han altså kan skifte gratis.

Ifølge Oriol Domenech på catalansk TV3 er Agüero klar til at gå ned i løn for at skifte til Barca. Han er klar over, at Barca ikke kan tilbyde ham den løn, som han får i Manchester City i dag, men det har han valgt at acceptere. Der er åben kontakt mellem parterne, men endnu ingen total aftale. Desuden afventer man situationen, da Agüero sammen med Manchester City gik i Champions League-finalen i aftes og umiddelbart sker der intet før den finale er spillet.

- Agüero vil til Barca og spille. Han har forklaret det til sine holdkammerater i Manchester City. Prioriteten er Barca. Han er klar til at vente og er desuden klar til at gå ned i løn for at få et skifte igennem, fortæller Oriol Domenech.

Barca er på jagt efter en 9'er og her passer Agüero godt ind til trods for at han med sine 32 år (33 år næste måned) bestemt ikke er nogen langtidsløsning. Barca overvejer muligheden og hæfter sig primært ved, at Agüero kan hentes gratis.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder