Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Appel afvist: Koeman er ude mod Atletico Madrid

La Liga - 5. maj 2021




Når Barca på lørdag tager imod Atletico Madrid i en kamp om guldet, bliver det uden Ronald Koeman på sidelinjen. Det er i dag blevet besluttet af den spanske dommerkomitée, som mener, at hans forseelse er nok til to kampes karantæne.

Koeman blev udvist i opgøret mod Granada efter 66 minutters spil, da han henvendte sig til fjerdedommeren og sagde 'hvilken personlighed' om dommeren. Det takserede kampens hoveddommer til et direkte rødt kort og umiddelbart efter blev det bekræftet, at Koeman skulle to dage i skammekrogen for den ekstraordinære grove forseelse.

Barca valgte naturligvis at appellere i håbet om, at man kunne få nedsat straffen, men det sker ikke. Koeman sad ude mod Valencia og kommer også til at sidde ude mod Atletico Madrid, da appellen i dag er blevet afvist. Hollænderen er derfor først tilbage på sidelinjen når Barca går ind til de sidste tre spillerunder.

Inden lørdagens kamp er Barca placeret på tredjepladsen á point med Real Madrid, som er bedre indbyrdes end catalanerne. Atletico Madrid er to point foran, så der er kamp til stregen i La Liga og det gør derfor ekstra ondt på Ronald Koeman, at han ikke må stå på sidelinjen til den svære kamp lørdag mod Atletico Madrid.

Diego Simeones Atletico Madrid har aldrig nogensinde vundet på Camp Nou. Til gengæld har de spillet uafgjort hvilket var nok til at sikre dem guldet i 2014. Det skete i sidste spillerunde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Appel afvist: Koeman er ude mod Atletico Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder