Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi får Barca-klausul i sin kontrakt med Al Sadd

Nyheder - 6. maj 2021
Xavi får Barca-klausul i sin kontrakt med Al Sadd

© AFP


Xavi Hernandez og hans trænerstab er på vippen til at signere en kontraktforlængelse, som holder dem i Al Sadd frem til den 30. juni 2023. Kontrakten er allerede blevet udarbejdet og venter blot på at skrive under. Det forventes at ske i løbet af de kommende dage.

Kontrakten binder Xavi til Qatar-klubben for de kommende to sæsoner, men inkluderer en Barca-klausul der gør, at han uden problemer kan rive sig fri fra kontrakten hvis Barca tilbyder ham muligheden for at vende tilbage og han takker ja. Et sådan skifte vil være gratis på grund af klausulen.

Xavi og Al Sadd har været ved forhandlingsbordet i noget tid efterhånden. Det var Xavi selv, som ønskede mere betænkelsestid, da han i første omgang kun planlagde at forlænge med yderligere end sæson. Man har dog valgt at forlænge til 2023, da klubben gerne ser Xavi som ambassadør for fodbolden i Qatar under VM 2022.I forhold til Xavis nuværende trænerstab, så får de også forlænget deres kontrakt med endnu to sæsoner, men til gengæld har de ingen Barca-klausul i deres respektive kontrakt. Xavi har nemlig aldrig haft planer om at bruge de samme folk i Barca. Her har han nogle helt andre - og større - navne på bordet hvis han en dag sætter sig som cheftræner på bænken på Camp Nou.

Al Sadd havde ingen grund til ikke at forlænge med Xavi, da han i sin anden sæson som cheftræner førte holdet til guld i ligaen med fire runder igen. Desuden er man ubesejret igennem hele turneringen. Til gengæld har det ikke været helt så godt i den asiatiske Champions League, men det håber Xavi og co. på at rette op på den kommende tid.

På søndag skal Xavi og Al Sadd op mod El Arabi i pokalturneringens semifinale. Hvis de vinder, så går de i finalen for fjerde sæson i træk. De har vundet de tre tidligere turneringer, så de er klare favoritter til at gå i finalen og også at vinde den.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder