Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Her er dommeren til storkampen mod Atletico

La Liga - 6. maj 2021
Officielt: Her er dommeren til storkampen mod Atletico

© Getty Images


En hæsblæsende weekend venter i La Liga. Tredjepladsen Barca tager lørdag imod førstepladsen fra Atletico Madrid mens andenpladsen Real Madrid tager imod fjerdepladsen fra Sevilla - alle har en matematisk mulighed for at vinde guldet.

I dag kan det spanske fodboldforbund løfte sløret for rundens dommere og i Barca er man ikke lige frem glade. Mateu Lahoz er nemlig blevet udnævnt til at dømme kampen mellem Barca og Atletico Madrid mens Martínez Munuera dømmer kampen mellem Real Madrid og Sevilla.

Mateu Lahoz har haft mange tvivlsomme domme med Barca på banen og af den grund, er han ikke glemt blandt Barcas fans. Det til trods handler det ikke om dommeren på lørdag. Barca skal levere en solid indsats og selv sørge for at spille en kamp, der kan sikre dem alle tre point og dermed øge chancerne for at vinde guld.

Barca er i første omgang afhængige af, at man selv slår Atletico Madrid samtidig med at Real Madrid sætter point til i de sidste kampe. Det er et større puslespil, som mandskaberne er ude i og det bliver spændende at følge de sidste fire kampe, som der altså resterer af La Liga i denne sæson.Atletico Madrid lå lunt i svinget inden årsskiftet, men i 2021 har de tabt utroligt mange point. Lige nu afhænger de af sig selv, da de ved at vinde de sidste fire kampe er spansk mester. Men det gælder først om kampen på lørdag hvor Barca altså venter på Camp Nou.

Rundens dommere
Real Sociedad - Elche
- Adrian Cordero Vega

Alavés - Levante
- Carlos del Cerro Grande

FC Barcelona - Atletico Madrid
- Mateu Lahoz

Cádiz - Huesca
- Alejandro Hernandez Hernandez

Athletic Bilbao - Osasuna
- Valentin Pizarro Gomez

Getafe - Eibar
- Javier Alberola Rojas

Valencia - Valladolid
- Jesus Gil Manzano

Villarreal - Celta Vigo
- David Medie Jimenez

Real Madrid - Sevilla
- Juan Martinez Munuera

Real Betis - Granada
- Cesar Soto Grado


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder