Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca kan få nyt midlertidigt stadion

Nyheder - 6. maj 2021
Barca kan få nyt midlertidigt stadion

©


Barcas præsident Joan Laporta holdt i dag et privat møde med byens borgmester for at tale om nogle ændringer i Espai Barca-projektet for at kunne få skudt projektet i gang indenfor den kommende fremtid. Under mødet talte man også om at spille på et andet stadion undervejs i forløbet.

På mødet diskuterede man blandt andet muligheden for at bruge faciliteterne på Montjuïc. Camp Nou skal moderniseres og man slår fast, at man aldrig kommer under muligheden for at lukke mindst 80.000 tilskuere ind. Til gengæld vil der i nogle tilfælde slet ikke være mulighed for at lukke tilskuere ind hvorfor man drøftede at Barca i så fald skal spille sine hjemmekampe på Estadi Olímpic Lluís Companys.

Estadi Olímpic Lluís Companys kan rumme lidt over 55.000 tilskuere og vil kun blive brugt i de kampe, hvor man ikke har mulighed for at lukke folk ind på Camp Nou som følge af renoveringen. Barca arbejder ud fra en plan der i fremtiden vil betyde, at man kan lukke 105.000 tilskuere ind på Camp Nou, men der er altså godkendelser der skal på plads før man for alvor kan få sat skub i arbejdet.

Både byens borgmester og Laporta var enig omkring rigtig mange ting og der var en positiv stemning under hele mødet, da der ikke kun er tale om et projekt for fodboldklubben, men for hele byen. Det er typisk til de helt store kampe, at der er fuldt hus og man ønsker altså at kunne få endnu flere fans lægterne. Overordnet set er håbet blandt andet, at man kan få øget tilskuergennemsnittet på Camp Nou.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder