Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen: Hvorfor skal Haaland forlade Dortmund?

Nyheder - 7. maj 2021
Ter Stegen: Hvorfor skal Haaland forlade Dortmund?

© Getty Images


Marc-André ter Stegen står foran en vigtig kamp lørdag eftermiddag når Atletico Madrid gæster Camp Nou. Op til kampen har han givet et interview til Sport1, hvor han kommer ind på et par forskellige emner - bl.a. præsident Joan Laporta og målmaskinen Erling Haaland.

Joan Laporta
- Ankomsten af den nye præsident har bragt ro i klubben, og det har været tiltrængt. Jeg er sikker på, at Barca fortsætter med at opnå stor succes i fremtiden. Laporta har et godt forhold til spillerne og udviser god energi som smitter. Han er optimistisk og opmuntrer os.

Sin egen forlængelse
- Det er klart, at da jeg forlængede min kontrakt, der tog jeg klubbens økonomiske situation i betragtning. Der var ingen spørgsmål. Det eneste var udelukkende hvor mange år, vi skulle forlænge kontrakten med. Jeg er glad og tilfreds og det gik let.

Lionel Messis fremtid
- Messi er den bedste. Hvis han forlader Barca, så bliver det et stort tab. Men det er alene op til ham at beslutte om han bliver eller om han gerne vil videre.Erling Haaland
- Hvorfor skal han forlade Dortmund? At blive endnu et år er absolut ikke et skridt tilbage. Hvis han skifter, så får holdet der henter ham en fantastisk angriber for de kommende 10 år.

De unge spillere
- Det er utroligt at se de unge spillere i aktion. Pedri har nærmet spillet alle minutter i denne sæson. Det er vanvittigt i forhold til hans alder. De unge har meget mere energi. Når du spørger dem efter kampen hvordan de har det, så siger de altid at de har det godt.

Denne sæson
- Efter en hård start har vi nu muligheden for at vinde ligaen. Det bliver åbent frem til sidste spillerunde. Vores comeback mod Valencia var vigtigt og øger vores selvtillid før kampen mod Atletico Madrid.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder