Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Simeone: Kan ikke sammenlignes med 2014

La Liga - 8. maj 2021
Simeone: Kan ikke sammenlignes med 2014

© Juan Manuel Serrano Arce | Getty Images


I dag er der topkamp på Camp Nou når Barca og Atletico Madrid brager sammen. På Diego Simeones pressemøde i går blev han bedt om at sætte ord på kampen og sammenligne den med kampen på Camp Nou i 2014, hvor vinderen tog guldet.

Simeone er klar over, at Atletico Madrid har haft et skuffende 2021 samtidig med at Barca har vundet utrolig mange point. Til gengæld kan kampen ikke sammenlignes med opgøret mellem de to storhold fra 2014.

- Der vil være en første gang for altid (Simeone har aldrig vundet på Camp Nou). I 2014 var sæsonen ved sin afslutning og begge hold gik ind til kampen velvidende om, at vinderen ville tage guldet, da det var den sidste kamp. Denne gang er det anderledes, da der selv efter kampen er flere point at spille om, kom det fra Simeone.

- Vi møder et Barca-hold, som er kommet godt efter det. De har haft en god halvsæson med et flot stykke arbejde fra deres træner, som har løst de problemer, som holdet havde i den første del af sæsonen.

- Vores plan er som altid at føre Barca steder hen i kampen, hvor vi kan gøre ondt på dem. Vi kender vores styrker om dem skal vi spille på.

Kampen i 2014 var en direkte guldduel. Atletico Madrid skulle bruge en sejr eller uafgjort for at tage guldet mens Barca kun kunne vinde guld ved at vinde kampen. Det endte 1-1 og madrilenerne snuppede mesterskabet på Camp Nou.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder