Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Atletico Madrid er uden sejr på Camp Nou i 16 år

La Liga - 8. maj 2021
Atletico Madrid er uden sejr på Camp Nou i 16 år

© ALBERT GEA | REUTERS


I disse dage tales der meget om, at Diego Simeone aldrig har ført Atletico Madrid til sejr på Camp Nou. Den 51-årige træner har siddet hos Atletico i 10 år, men faktisk havde Atletico Madrid ikke engang vundet på Camp Nou i ligaen i de seks år forinden. I dag er man oppe på 16 år uden sejr på Camp Nou.

Det gør naturligvis Barca til favoritter i aftenens kamp, men det til trods er ikke mange overbeviste om, at Barca har det afgørende til at slå til. Man har fået rigeligt med chancer i denne sæson og har konstant smidt dem ud af vinduet. I aften er en ny chance, da en sejr reelt set gør, at Barca kun er afhængig af, at Real Madrid smider bare ét point i løbet af de sidste fire kampe. Samtidig skal Barca naturligvis vinde sine egne kampe.

Det er altså meget sjældent, at Atletico Madrid vinder på Camp Nou. Man skal tilbage til januar 2015 for at finde den seneste sejr, da to mål fra Fernando Torres og et enkelt mål af Maxi Rodriguez sikrede madrilenerne en sejr på 3-1.

Diego Simeone sætter altid et stærkt hold og taktik forud for en kamp mod Barca og det forventes ikke at blive anderledes i dag. Han er god til at ramme modstanderen på deres svagheder og selvom de overordnet set har været skidt kørende i 2021, så er kampen i aften totalt isoleret fra det: 22 aktører løber på banen i eftermiddag velvidende at der er tre meget vigtigt point på spil i jagten på guldet.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder