Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ingen tvivl: Barca er favoritter i aften

La Liga - 8. maj 2021
Ingen tvivl: Barca er favoritter i aften

© Getty Images


Der venter et hæsblæsende opgør på Camp Nou i eftermiddag når Barca tager imod Atletico Madrid. Begge hold har stort set fulde trupper til rådighed. I Barca savner man Coutinho og Ansu Fati på grund af skader mens Atletico Madrid ikke har nogen ude med skader eller karantæner.

Spørger man bookmakerne, så har Atletico Madrid intet at gøre på Camp Nou. De er klare underdogs mens Barca må påtage sig favoritrollen. Hos Bet365 giver en sejr til Barca pengene 1,75 gange igen mens en sejr til Atletico Madrid giver pengene 4,5 gange igen. Det fortæller sit klare sprog om en favoritværdighed, som Ronald Koemans tropper har på sig.

Hos Oddset er det stort set samme udfald, blot med Barca på 1,77. Hos Betfair giver Barca pengene 1,7 gange igen, så catalanerne er dem der giver færrest penge retur og dermed er de altså favoritter til at snuppe alle tre point. Kigger man på de seneste fire kampe på Camp Nou mellem de to hold, så har Barca kun vundet to af dem mens to er endt uafgjort. I øvrigt spillede de to hold Super Cup på neutral grund, hvor polemikken omkring VAR betød, at Atletico Madrid sejrede.

Gennemsnits odds
FC Barcelona-sejr: 1,76
Uafgjort: 3,8
Atletico Madrid-sejr: 4,5

Der er kick off klokken 16.15 i eftermiddag, hvor kampen er rykket fra TV2 Sport X til TV2.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder