Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca åbner interesse for De Ligt igen

Transfermarked - 9. maj 2021
Avis: Barca åbner interesse for De Ligt igen

© Getty Images


Barca har været ustabile gennem hele sæsonen i bagkæden med 33 mål lukket ind i La Liga alene. Det tal plejer at være bedre, og mange fans råber efter nye spillere til forsvaret, som da også er alt for let at skabe chancer imod. Joan Laporta og bestyrelsen er på jagt efter nyt blod og nu kan italienske Tuttosport afsløre, at Barca forhørte sig omkring Matthijs De Ligt.

Da Barca og Juventus talte sammen i forbindelse med Super League valgte catalanerne at udnytte muligheden til at forhøre sig omkring De Ligts situation. Hvis muligheden byder sig og økonomien passer, så er De Ligt en spiller, som Barca gerne henter. Til gengæld ser det ikke ud til, at Juventus er klar til at slippe ham.

De investerede 75 millioner euro i ham tilbage i 2019 og med Bonucci og Chiellini i karrierens efterår er der brug for unge spillere til at tage over. Der er også Premier League-klubber, som har vist interesse i De Ligt, men det forlyder, at han kun er interesseret i Barca hvis et skifte skulle komme på tale.

Juventus ser ham dog som en storspiller for fremtiden, men i øjeblikket er cheftræner Andrea Pirlos fremtid usikker og med en ny træner ved spillerne ikke hvad de får. Derfor er døren åben og Barca har sat sine følere ud og nu må tiden vise, om De Ligt føler, at han har en fremtid i klubben.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder