Annonce


Annonce

Annonce

Las Palmas tjener stadig penge på Pedri

Transfermarked - 10. maj 2021




Pedri har vist sig at være en god forretning for Las Palmas. På papiret købte Barca ham for fem millioner euro hvilket var rigtig billigt i forhold til hvad han har opnået indtil videre. Han er kun 18 år og har en stor fremtid foran sig - og Las Palmas bliver ved med at tjene penge på ham.

Han har netop rundet 50 kampe og han er dermed yngre end Messi, da argentineren opnåede samme antal kampe for Barca. Til gengæld er Bojan Krkic den yngste Barca-spiller til at spille 50 kampe i Barca-trøjen. Indtil videre har Las Palmas modtaget omkring 20 millioner euro for Pedri, da han har udløst adskillige variabler.

Ved at runde 50 kampe skal Las Palmas nu have yderligere fem millioner euro og det fulde beløb kan gå helt op på 30 millioner euro såfremt alle variabler udløses. Desuden har Las Palmas sikret sig 15% af et fremtidigt salg såfremt at Barca en dag vælger at sælge Pedri. Det ser det absolut ikke ud til, men i fodboldens verden kan man aldrig være sikker.

Pedri har dog ikke modtaget mange roser på det seneste. I stedet bliver Koeman kritiseret utrolig meget for konstant at bruge Pedri selvom han helt tydeligt er meget træt. Han har spillet mange kampe i denne sæson og hans bidrag er faldet kamp efter kamp. Man har på det seneste set simple afleveringer ramme en modstander ligesom han har haft svært ved at holde sit niveau.

Han fik en kamp på bænken og blev skiftet ind senere ligesom han er blevet skiftet ud. Men det har ikke været helt nok. Mod Atletico Madrid var han en skygge af sig selv og spørgsmålet er om Koeman tør bænke ham i kampens slutning eller om han satser på, at trætte Pedri formår at være afgørende. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Las Palmas tjener stadig penge på Pedri

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder