Ironien: Piqué stikker til Real Madrid

Nyheder - 10. maj 2021

Gerard Piqué sad på lægterne da Real Madrid sidste måned tog imod Barca i La Liga, hvor madrilenerne vandt 2-1. Kampen bar præg af den manglende tillægstid, som dommer Gil Manzano åbenbart ikke fandt plads til selvom der var ekstreme spilstop undervejs i anden halvleg.

Efter opgøret tog Piqué turen fra lægterne og ned på banen og før han nåede frem til dommeren kom Luka Modric forbi og sagde 'Du skal over og brokke dig nu, ikke?'. Piqués intention var at opsøge dommeren og spørge hvor de manglende minutter blev af. I går var rollerne byttet om og Piqué valgte at stikke til Real Madrid lige med det samme.

Real Madrid var på vej mod et nederlag hjemme mod Sevilla inden at de dybt inde i overtiden fik et heldigt mål og sikrede sig et meget vigtigt point. Efter opgøret brokkede både Toni Kroos og Zidane sig til dommeren og straks stod Piqué op - dog med en besked, som alle klart kan relatere til.

- Ved at snakke forstår folk hinanden, skrev Piqué til en video på Twitter, hvor Kroos og Zidane tydeligt brokker sig til dommeren efter opgøret i går. Her var det primært Sevillas straffespark, som madrilenerne intet forstod af. Efter et hjørnespark havde Militao hånd på bolden og straks satte Real Madrid en omstilling i gang, hvor de fik sig et straffespark.

Efter et kig på skærmen ude på sidelinjen valgte dommeren at fratage Real Madrid deres straffespark og i stedet give Sevilla et straffespark på grund af Militaos hånd. Det var hverken Kroos eller Zidane tilfredse med. Efter kampen sagde Zidane endda at Militao ikke havde hånd på bolden.

Rollerne blev altså byttet om, da det nu var Real Madrids tur til at brokke sig. Ligesom Zidane var på banen i går og brokke sig, var Ronald Koeman også på banen og brokke sig efter kampen mod Real Madrid. Spændingerne går højt i disse dage, da det er totalt uforudsigeligt hvem der løber med guldet i La Liga.

Piqués intention med sin kommentar er helt sikkert at påpege, at der er grund til at tage en snak omkring dommersituationen i Spanien.

Se Kroos og Zidane med dommerne herunder.