Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Annoncerer Iniesta sit karrierestop i morgen?

Nyheder - 10. maj 2021
Annoncerer Iniesta sit karrierestop i morgen?

© Getty Images


Barca-legenden Andrés Iniesta, som i dag spiller for japanske Vissel Kobe, kan meget vel annoncere sit karrierestop i morgen, erfarer flere internationale medier. Han har nemlig indkaldt til et ekstraordinært pressemøde i morgen.

Med 674 kampe på CV'et for Barca valgte Iniesta at sige stop i 2018 og rykkede i stedet til Japan, hvor han lige siden har spillet for Vissel Kobe. Her er det hidtil blevet til 75 kampe, men i 2021 har han kun spillet en enkelt kamp på grund af en længerevarende skade. Netop den skade kan have vist sig at være afgørende for Iniesta. Det er ikke sikkert endnu, men noget tyder på, at han i morgen annoncerer sit stop.

I morgen tidlig finder pressemødet sted, meddeler Vissel Kobe i dag i en pressemeddelelse, hvor de dog ikke kommer ind på hvad pressemødet kommer til at omhandle. Man har sat overskriften som 'Vigtig pressemøde med Andrés Iniesta'.

Her på BarcelonaFC.dk er vi naturligvis klar til at se med og du kan straks efter læse mere om pressemødet såfremt det har større betydning, som det forventes at have. Iniesta har i alt spillet 803 kampe og scoret 78 mål.

Det var den 7. december 2020, at han pådrog sig en slem skade i kampen mod Shanghai SIPG. Han scorede selv et mål i kampen, men måtte altså lade sig operere i Barcelona et par dage senere. Nu forventes det så at han indstiller karrieren og at han annoncerer det i morgen.

Andrés Iniesta fylder i øvrigt 37 år i morgen.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder