Annonce


Annonce

Annonce

Sæsonen er slut for Sergi Roberto

Skader - 12. maj 2021




Sergi Roberto er blandt de mest udskældte Barca-spillere i disse dage, da han ikke har levet op til sit normale niveau. I går fik han endnu en storm af negativitet sendt mod sig, da han var impliceret i Levantes første mål. Desværre for Roberto er sæsonen nok slut for ham nu.

Ronald Koeman valgte ud af det blå at spille med Ousmane Dembélé som højre wingback og derfor var der ingen højreback at finde på banen. Det er ingen hemmelighed, at hverken Sergino Dest eller Sergi Roberto har vist sig at være en stabil løsning over en længere periode og det må være derfor, at Koeman valgte at eksperimentere i går. Det lykkedes bare ikke.

Ronald Araujo gik i stykker i første halvleg og da anden halvleg blev fløjtet i gang, var der Sergi Roberto som gik på banen. Han måtte dog udgå senere i opgøret og det forlyder i spansk presse, at hans tidligere skade brød ud. Dermed må han vurderes færdig for sæsonen, hvor der kun mangler to kampe mod Celta Vigo og Eibar.

Med 3-3 ude mod Levante i går smed Barca med al sandsynlighed mesterskabet væk. Rigtig meget skal gå galt for Real Madrid og Atletico Madrid før at Barca har en chance - men samtidig skal Barca altså vinde de sidste to kampe og selv det er ingen sikre på med de præstationer holdet har leveret på det seneste. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sæsonen er slut for Sergi Roberto

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder