Annonce


Annonce

Annonce

Frenkie de Jong er ude med karantæne

La Liga - 12. maj 2021




Frenkie de Jong spiller nærmest alle minutter under Ronald Koeman og er bindeledet mellem Barcas kæder. Ingen i La Liga kan prale af at have flere afleveringer end hollænderen, men han får sig en lille pause i Barcas kommende kamp mod Celta Vigo.

I 11 kampe havde De Jong ellers løbet rundt med en karantænefare hængende over hovedet. Med et ekstra gult kort ville han nå op på fem af slagsen hvilket automatisk giver et gult kort, og det fik han i går, da dommeren vurderede, at han kom for hårdt ind i en ufarlig situation. Det ærgrede da også tydeligt De Jong, da han udmærket var klar over, at han nu er i karantæne.

Hele seks spillere var i karantænefare inden kampen i går. Nu er De Jong så i karantæne mens Messi, Piqué, Griezmann, Mingueza og Alba alle løber rundt med fire gule kort og altså kun mangler et ekstra fra at gå i karantæne.

Med resultatet mod Levante i aftes forventes det ikke, at Barca har en reel chance for at vinde mesterskabet. Der er dog ingen tvivl om, at de vil forsøge at vinde de sidste to kampe og så må de håbe, at de to Madrid-klubber dummer sig gevaldigt.

Frenkie de Jong har i øvrigt fødselsdag i dag og fylder 24 år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Frenkie de Jong er ude med karantæne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder