Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Xavi forlænger i Al Sadd

Nyheder - 12. maj 2021




Så blev der lagt låg på historierne. Det varede kort, da internationale medier pludselig begyndte at skrive om, at Xavi var tæt på at forlade Al Sadd til fordel for Barca, men her til aften kan Al Sadd bekræfte, at Xavi forlænger sin aftale for yderligere to sæsoner - altså frem til sommeren 2023.

Selvom der ikke er kommet mange informationer ud omkring de kontraktlige forhold, så vurderes det, at Xavi har en klausul der siger, at han kvit og frit kan skifte til Barca efter næste sæson hvis muligheden og timingen er der. Xavi selv bekræftede også for nyligt inden kampen mod Al-Arabi, at han var tæt på at forlænge sin kontrakt.

- Det er ikke sandt (rygterne). Jeg er meget tæt på at forlænge min kontrakt med Al Sadd og rygterne om et exit er og forbliver rygter. Jeg er glad for at arbejde med spillerne og være i denne klub, forklarede Xavi i forbindelse med kampen mod Al Arabi, som Al Sadd slog med 3-0 og gik videre til finalen.

Dermed er det altså sikkert, at Xavi ikke kommer til Barca denne sommer, hvor Ronald Koemans job absolut er i fare efter en horrible start på en sæson kombineret med en utrolig trist afslutning. Undervejs har der været positive øjeblikke at spore, men det hele billede er langt fra, hvad man forventer i Barca og det skal Laporta have en snak med Koeman om. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Xavi forlænger i Al Sadd

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder