Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca bekræfter Sergio Aguero efter CL-finalen

Transfermarked - 15. maj 2021
Barca bekræfter Sergio Aguero efter CL-finalen

© Getty Images


Sergio Aguero er en fri mand når denne sæson slutter. Han har valgt ikke at forlænge i Manchester City og i stedet spille til kontrakten løber ud den 30. juni næste måned. Det har Barca tænkt sig at lukrere på og der tales om en total aftale med spilleren.

Aguero er klar til at gå ned i løn for at skifte til Barca og alle detaljer menes at være på plads. Den eneste grund til at man ikke offentliggører skiftet nu er at Aguero har en Champions League-finale at tænke på. Sammen med Manchester City har han spillet sig hele vejen til finalen for første gang i klubbens historie og det er der, fokus er nu.

Med 10 år på bagen i Manchester City er Aguero klar til at tørne ud for Barca i de kommende to sæsoner. Hos Barca tror man på, at man får en angriber med masser af erfaring og kvalitet ind, men man er udmærket klar over, at han slet ikke er en spiller for fremtiden. Til gengæld kommer han ikke med forventningen om at spille hvert minut og samtidig har han valgt at gå ned i løn for at få skiftet til at gå igennem.

Aguero er i privaten rigtig gode venner med Lionel Messi og de to deler da også altid hotelværelse når de er afsted med det argentinske landshold. Nu kan de for første gang nogensinde se frem til at træne sammen hver dag og spille kamp hver uge sammen.

At Barca henter Aguero udelukker ikke et eventuelt køb af en yngre angriber med fremtid i. Aguero kommer på en fri transfer så det er udelukkende lønnen, der bærer udgiften for Barca.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder