Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Bliver det Messis sidste kamp på Camp Nou?

Nyheder - 16. maj 2021




I aften spiller Barca sæsonens sidste kamp på Camp Nou og samtidig kan det gå hen og blive den sidste kamp på Camp Nou for Lionel Messi. Argentineren har kontraktudløb i Barca om præcis 45 dage og hvis ikke han forlænger sin kontrakt inden da, så er han en fri spiller.

Messis intention er at fortsætte i Barca og klubben ønsker at holde på ham, men spanske medier erfarer, at det udelukkende er på grund af oprydning i klubbens økonomi, at man endnu ikke har tilbudt Messi en kontraktforlængelse. Man ønsker at være sikker på, at man kan betale det, som man lover uden at gå på kompromis med klubbens lønbudget og uden at vælte det hele.

Hvis det ender med at Messi ikke forlænger sin kontrakt, som der helt sikkert er mulighed for, så spiller han sin sidste kamp nogensinde på Camp Nou i aften som Barca-spiller. Barca møder Celta Vigo og har stadig en mulighed for at vinde det spanske mesterskab, men det ser ualmindeligt svært ud med fire point op til topholdet med bare seks point at spille om.



Messi har i hvert fald gjort sit for at spille med om mesterskabet, da han topper topscorerlisten med 29 mål ligesom kun tre spillere har assisteret flere gange end ham i La Liga. Ni assists står han noteret for mens Marcos Llorente og Iago Aspas har leveret 11 assists mens Kroos står noteret for 10 af slagsen.

Det kan blive en sørgelig afsked såfremt det bliver Messis sidste kamp på Camp Nou, da Barca i denne sæson kun har vundet den mindste pokal af dem alle - men det til trods har man i årevis haft det svært på banen og man har på ingen måde været en dominerende faktor i Europa eller Spanien som tidligere år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bliver det Messis sidste kamp på Camp Nou?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder