Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen misser EM - skal behandles nu

Skader - 17. maj 2021
Ter Stegen misser EM - skal behandles nu

© Getty Images


Marc-André ter Stegen har længe døjet med knæproblemer, men det har ikke været noget, som har holdt ham fra at spille. Nu har han dog sammen med klubbens lægestab besluttet sig for at gøre noget ved det, og desværre for ham betyder det, at han ikke kommer med til EM.

Ter Stegen drager til Sverige og Malmö på torsdag for at gennemgå en terapeutisk procedure i højre knæ, som har drillet ham længe. Det betyder altså at han misser slutrunden og det er han ked af. Han har siden lagt en besked op på Instagram.

- Jeg er skuffet over gårsdagens nederlag og at vi nu ikke længere kan vinde La Liga. Efter en svær start trådte vi i karakter og gik igennem 19 kampe som ubesejret, men vi kunne ikke holde fast i formen, skriver han på Instagram og følger op:

- Jeg har sammen med lægestaben besluttet mig for at lade mig behandle på mit ene knæ. Jeg er ked af, at jeg nu misser EM med Tyskland. For første gang i mange år vil jeg være en fan, som støtter mit land og jeg håber, at vi vinder.

- Efter sommerferien, når vi er tilbage på banen, håber jeg, at vi kan få lov til at spille foran tilhængerne igen. Jeg savner det! Tak for jeres støtte gennem en svær sæson.

Barca bekræfter desuden, at Ter Stegen drager til Malmö torsdag for at lade sig blive behandlet.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder