Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Pedri rejser hjem til Tenerife

Nyheder - 18. maj 2021




Pedri har taget alle med storm i denne sæson og har på ingen måde vist tegn på, at han kun lige er kommet til klubben. Den unge spiller har for alvor slået sit navn fast på holdet og har fuld tillid fra cheftræner Ronald Koeman, der har givet stortalentet over 50 kampe i denne sæson.

Da Pedri rykkede fra Las Palmas til Barca havde han næppe regnet med flere end 50 kampe i sin første sæson. Det har dog været tilfældet, og netop fordi, at han har været så god, har Luis Enrique planer om at bruge ham til sommerens EM. Men indtil da får Pedri en forlænget miniferie.

Således har Pedri i de seneste to måneder set utrolig træt ud, men alligevel har Koeman insisteret på, at han skulle spille. Det har ikke været det vilde festfyrværkeri fra Pedri på det seneste og han har ikke bidraget med mange mål eller assist, som Barca i den grad har manglet. Det hænger naturligvis sammen med, at han tydeligvis har spillet for mange kampe.

Med 52 kampe i denne sæson lukker Pedri ned for en sæson, han kun kunne drømme om. Godt nok kom der kun én titel på bordet, men personligt havde han næppe drømt om at spille så mange kampe. Ifølge Marca har Pedri fået lov til at sidde over i sidste spillerunde mod Eibar og i stedet tage hjem til familien på Tenerife, hvor han skal oplade sine batterier før han skal træne med det spanske landshold.

Barca har meget at spille for i sidste runde mod Eibar. Efter at man igen-igen tabte en kamp på Camp Nou er man nu ude af mesterskabskampen og selvom der ikke er forskel på tredje- og fjerdepladsen, da begge giver adgang til Champions League, så skal man altid stræbe efter det bedste i en klub som Barca og derfor skal man sikre tredjepladsen i sidste runde, da man med et nederlag til Eibar samtidig med at Sevilla slår Alavés mister sin tredjeplads.

Faktum er således, at Barca i sidste spillerunde spiller for at sikre tredjepladsen i La Liga og det bliver med al sandsynlighed uden Pedri, der altså får en forlænget ferie. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Pedri rejser hjem til Tenerife

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder