Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Emerson bliver første Barca-signing

Transfermarked - 19. maj 2021




Emerson Royal ligner lige nu den første signing. Godt nok er han ikke en helt ny signing, da Barca hentede ham i 2019, men klubben valgte at sende ham på et lejeophold i Real Betis, hvor han har gjort god figur, og lige nu ser han ud til at åbne næste sæson op med Barca. Det skriver Cadena SER.

Der er ikke nogen fast beslutning på om man skal have ham i truppen til næste sæson, men til at starte med drager han til Barcelona efter sin sommerferie og indleder pre-season med hvad der ligner bliver Koemans hold. Emerson har allerede købt et hus i Barcelona, så noget kunne tyde på, at der måske ligger en fast aftale om, at han skal være en del af truppen.

Hvis Barca ønsker at eje rettighederne til Emerson 100 procent, så skal de punge ud med 9 millioner euro til Real Betis. Alternativt kan man smide en spiller ind i handlen, og her dukker Juan Miranda op, som spiller på lån i den andalusiske klub. Endnu vides det ikke, hvad beslutningen bliver, men Emerson ligner altså en mand, der bliver den første bekræftelse når indeværende sæson er slut.



Som det ser ud lige nu, så skal Emerson først spille OL for Brasilien før han rammer Barca på den anden side af sommerferien. Derudover er der også Copa America denne sæson, men typisk er det enten OL eller Copa America, så der er også en beslutning der ligger her og venter.

Med 3091 minutter fordelt i 37 kampe har han i snit spillet 83 minutter pr. kamp for Real Betis i denne sæson hvilket vidner om en stabil og pålidelig spiller. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Emerson bliver første Barca-signing

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder