Annonce


Annonce

Annonce

Lenglet, Griezmann og Dembélé med i fransk EM-trup

EM 2020 - 19. maj 2021




EM 2020 afvikles denne sommer efter at turneringen blev udskudt med et år som følge af coronapandemien, der så småt er begyndt at falde ned på et bedre niveau end længe set. Man så tilskuere på lægterne i nogle La Liga-kampe i seneste spillerunde og det samme var bl.a. tilfældet i Premier League-kampene i går.

I går blev den franske EM-trup udtaget og her var der primært én ting, som der blev talt rigtig meget om. Efter seks års fravær er Real Madrids Karim Benzema endelig tilbage, og man kan kun rose den franske landstræner for den beslutning. Benzema har været enestående for Real Madrid i denne sæson og han får nogle stærke legekammerater.

Således er Clément Lenglet, Antoine Griezmann og Ousmane Dembélé også udtaget til EM og dermed får man altså et angreb at se med Griezmann, Benzema og Dembélé - muligheden er der i hvert fald hvilket må siges at være et knivskarpt angreb. Clement Lenglet er utrolig udskældt i Barca i disse dage, så for ham bliver det helt sikkert et godt pusterum at få taget lidt afstand af de triste præstationer i Barca-trøjen.

Marc-André ter Stegen kommer ikke til at spille med under EM, da han har besluttet sig for at lade sig behandle i højre knæ som følge af ubehag gennem længere tid. Derudover afvikles også Copa America denne sommer, hvor Barca også får nogle profiler med. Trupperne udtages meget snart. Messi er allerede udtaget for Argentina til deres VM-kvalkampe forud for VM 2022. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lenglet, Griezmann og Dembélé med i fransk EM-trup

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder