Annonce


Annonce

Annonce

Barca bekræfter: Pedri er ude mod Eibar

La Liga - 20. maj 2021




Pedri har i denne sæson været blandt de største lyspunkter. Han blev købt billigt ind, men har leveret fodbold i verdensklasse - specielt i starten af sæsonen, hvor han virkelig formåede at sætte sig igennem og tilkæmpe sig en plads i Ronald Koemans foretrukne startopstilling.

Til gengæld har de 52 kampe i løbet af sæsonen satte sine præg og Barca har givet tilladelse til at den nu meget trætte Pedri indleder sin ferie tidligere end de øvrige spillere. Dermed skyder Koeman sig selv i foden, da han for en måneds tid siden blev spurgt, om Pedri ikke så meget træt ud. Til det svarede Koeman, at Pedri var frisk og at han til træning leverede en god indsats hvorfor han altså også blev brugt i kampene. Alligevel har Koeman valgt at give Pedri tidligt ferie.

Det er sjældent, at nyindkøb i Barca får lov til at spille over 50 kampe i den første sæson i klubben. Da Neymar ankom til Barca fra Santos spillede han med i 41 kampe, men endte altså med at blive stamspiller og udgøre en del af en af historiens bedste angreb sammen med Suárez og Messi.

Pedri er derfor ikke med når Barca lukker sæsonen ned mod Eibar denne weekend. Her kæmper Barca for at bibeholde sin tredjeplads, som kan blive snuppet af Sevilla hvis ikke man gør arbejdet færdig. Barca er ude af mesterskabskampen og derfor er spændingen ikke helt så elektrisk, som håbet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca bekræfter: Pedri er ude mod Eibar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder