Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Så meget koster det Barca at fyre Koeman

Nyheder - 20. maj 2021
Så meget koster det Barca at fyre Koeman

© Getty Images


Der er lige nu meget snak omkring fremtiden i Barca. Joan Laporta kom til for et par måneder siden og har tænkt sig at tømme godt ud i truppen. Der spekuleres også i, om Ronald Koeman har opbrugt sin tid, og hvis det er tilfældet, så skal Barca punge ud med flere millioner kroner.

Således har Ronald Koeman fortsat et enkelt år tilbage af sin kontrakt og hvis Barca vælger at fyre ham, skal de udbetale hans fulde løn for det resterende år. Det svarer til 55 millioner kroner, men umiddelbart er der ingen beslutning omkring fremtiden for Koeman. Han skal mødes med Laporta i starten af næste uge og her vil man komme ind på situationen.

I bestyrelsen er man splittet omkring Ronald Koeman, da mange anser ham som værende modig i og med at han overtog klubben i en svær tid og samtidig satser på unge spillere, men omvendt har han vist sig at være alt andet end verdensklasse rent taktisk, hvor han oftest bliver udspillet på taktikbrættet.

Ronald Koeman selv har udtalt, at så længe han har klubbens tillid, så er han indstillet på at fortsætte som cheftræner for Barca. Joan Laporta er af den opfattelse, at en forhastet beslutning ikke fører nogle vegne og derfor har han tænkt sig at tage en snak med træneren og sin bestyrelse for at finde ud af, hvad man gør denne sommer. Hvis man fyrer Koeman skal man også huske på, at en ny mand skal ind - og her hænger de gode trænere bestemt ikke på træerne.Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder