Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sergio Aguero går over 50% ned i løn for Barca

Transfermarked - 20. maj 2021
Sergio Aguero går over 50% ned i løn for Barca

© Getty Images


Sergio Aguero ventes fortsat at være en af de første spillere, som Barca bekræfter denne sommer. Argentineren har ladet sin kontrakt i Manchester City løbe ud og med kun to kampe tilbage på programmet er Aguero altså tæt på at være fortid i den engelske klub.

I og med at han er fri af sin kontrakt kan Barca hente ham på en fri transfer, men samtidig har Barca ikke penge til at smide en stor løn efter ham og man har derfor ifølge AS forhandlet sig frem til en kontrakt, som alle parter har godkendt. Seneste at Aguero forlængede sin kontrakt med Mancheste City lød hans løn pr. sæson på 89 millioner kroner. Når han skifter til Barca falder den med over 50% - til 37 millioner kroner.

Dermed kommer han bl.a. til at tjene mindre end en spiller som Sergiño Dest, men Aguero har valgt at acceptere, da det vil glæde ham at spille i Barca før han indstiller karrieren. Set fra Barcas bestyrelse tror man på, at man får en kompetent ni'er ind på holdet, som kan bidrage med enorm erfaring. Håber er, at han kan holde sig skadesfrit, hvilket han har haft svært ved i slutningen af sin tid i Manchester City.

Sergio Aguero spillede 56 kampe for Independiente før han i 2006 skiftede til Atletico Madrid og virkelig fik skabt sig selv et navn med 234 kampe på CV'et. Siden rykkede han i 2011 til Manchester City, hvor det er blevet til 388 kampe og 258 mål. I løbet af hele sin karriere har han jublet over et mål 383 gange.
Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder