Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen ventes ude i 3-4 måneder

Skader - 21. maj 2021
Ter Stegen ventes ude i 3-4 måneder

© FC Barcelona


Marc-André ter Stegen har i en længere periode bøvlet med sit knæ men har alligevel spillet videre for Barca velvidende om, at han ikke ville blive klar til EM denne sommer. Han satsede på at slutte stærkt af i La Liga, men sådan endte det ikke efter at holde smed point efter point i slutfasen.

I stedet tog han i går til Sverige for at blive behandlet på sit højre knæ og han bekræfter selv, at det gik efter planen. Hverken Ter Stegen eller Barca bekræfter hvor længe keeperen er ude, men spanske medier vurderer, at han i værste tilfælde er ude i op til fire måneder. Hvis genoptræningen går godt, så vil han misse 2-3 måneder.

Dermed er det slet ikke sikkert, at han når at blive en del af holdets pre-season forud for næste sæson hvilket ikke er optimalt, men selv er tyskeren fortrøstningsfuld og håbet er, at han kan holde sit knæ i ro i løbet af sommerferien og være klar lige så snart der kaldes til træning første gang i den nye sæson.

- Det gik godt i dag. Nu skal jeg fokusere på min genoptræning. Tak til alle for jeres beskeder og støtte disse dage, skrev Ter Stegen på Twitter efter at være blevet behandlet i Malmö torsdag. Det var Dr. Håkan Alfredson, som foretog behandlingen under opsyn af klubbens egne læger.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder