Annonce


Annonce

Annonce

Griezmann: Vi er stadig ramte

La Liga - 23. maj 2021




Antoine Griezmann blev i aftes matchvinder i Barcas udekamp mod Eibar, da han med et flot mål sørgede for en sejr til Barca i sæsonens sidste kamp. Godt nok spillede Barca ikke nogen stor kamp og franskmanden erkendte da også efter kampen, at holdet stadig er ramt efter at have misset muligheden for guld.

Det var specielt nederlaget til Granada, som satte sine spor på Barca, da de for første gang i sæsonen kunne overtage førstepladsen. Man endte dog med at tabe og siden da satte man også point til mod Atletico og Levante og man tabte endda til Celta Viigo.

- Vi er stadig ramte. Vi tabte point i nogle vigtige kampe og nu skal vi have en pause og finde ud af, hvordan vi kan forbedre os til næste sæson så vi kan gå efter alle titler, udtalte han blandt andet til Barca TV efter kampen og fulgte op:

- Det vigtigste mod Eibar var at vinde, men vi er stadig skuffede. Vi har altid arbejdet hårdt, men vi må bare lykønske Atletico Madrid med mesterskabet. Jeg er virkelig glad på deres vegne, for Cholo (Diego Simeone), for Koke og alle mine venner i klubben. Deres fans fortjener det, kom det afslutnings vis af Griezmann.

Griezmann kan nu se frem til sommerens EM hvor han er udtaget for Frankrig. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Griezmann: Vi er stadig ramte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder