Annonce


Annonce

Annonce

Guardiola bekræfter: Agüero tæt på Barca

Transfermarked - 24. maj 2021




Pep Guardiola og hans spillere kunne i går endelig få fingrene om Premier League-trofæet, da de efter en knusende sejr hjemme over Everton på hele 5-0 blev overrakt trofæet efter at have sikret sig det for noget tid siden efterhånden. Det var en glad dag for Manchester City og Pep Guardiola afslørede måske en offentlig hemmelighed.

Således er det ikke gået mange næser forbi, at Sergio Agüero er på vej til Barca. Han har ladet sin kontrakt med Manchester City løbe ud og det har Barca udnyttet til at kunne hente ham på en fri transfer. Desuden går han over 50% ned i løn for at føre skiftet igennem. I går kunne Pep Guardiola ikke holde sine tårer tilbage, da han talte om Agüero. Desuden afslørede han efterfølgende en hemmelighed.



- Måske afslører jeg en hemmelighed. Måske er han tæt på at lukke en aftale med min hjerteklub, Barcelona. Han skal spille sammen med historiens bedste fodboldspiller Lionel Messi. Og jeg er sikker på, at han kommer til at nyde det og han vil gøre min klub Barcelona endnu stærkere, fortalte Pep Guardiola således direkte på TV til BBC.

Det har hele tiden lagt i kortene, at et skifte bliver bekræftet når Manchester City er færdig med deres sæson. I går fik Agüero en stor og fortjent afsked med klubbens fans og Etihad Stadium i den sidste kamp i Premier League denne sæon. På lørdag har Manchester City en uhyre vigtig Champions League-finale mod Chelsea og det bliver nok først efter, at skiftet bekræftes.

Sergio Agüero blev i øvrigt skiftet ind i opgøret mod Everton og nettede alligevel to gange. Han er nu den spiller i Premier Leagues historie, som har scoret flest mål for én og samme klub. Han overgik netop Wayne Rooney med sine to scoringer. 184 mål nåede han op på. Rooney er på 183 for Manchester United. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Guardiola bekræfter: Agüero tæt på Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder