Annonce


Annonce

Annonce

Koeman er afgørende for om Depay kommer til Barca

Transfermarked - 24. maj 2021




Memphis Depay har i et års tid været sat i forbindelse med Barca og denne sommer ligner det absolut, at han kan gå hen og trække i Barca-trøjen. Hans kontrakt i Lyon løber nemlig ud og derfor skal Barca ikke betale for transferen modsat sidste sommer, hvor han kostede omkring 25-30 millioner euro, som Barca ikke havde som følge af coronapandemien.

Men der er ingen garanti for at han kommer til Barca gratis denne sommer. Han er overbevist om, at han har en rolle at spille under Ronald Koeman, men skulle Joan Laporta gå hen og fyre Koeman, så er Depay på ingen måde overbevist om at skulle tage til Barca. Og han skal ikke kigge langt efter bejlere.

Således er både Atletico Madrid, Inter og Juventus inde i billedet og alle tre klubber kan ifølge spanske medier tilbyde hollænderen mere i løn end Barca kan. Depay er dog klar til at gå ned i løn for at skifte til Barca, men det er altså et kriterie, at Koeman fortsat fungerer som cheftræner og derfor afventer han lige nu situationen før han træffer sin beslutning.

27-årige Memphis Depay brød ud i PSV før Manchester United hentede ham i 2016. Her blev det ikke til noget succesfuldt ophold og han skiftede siden til Lyon, hvor han nu har spillet 176 kampe og scoret 75 mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koeman er afgørende for om Depay kommer til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder