Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Barca holdt møde med Wijnaldums agent

Transfermarked - 25. maj 2021
Adskillige journalister var tirsdag morgen dukket op foran klubbens kontorer, da der var planlagt et møde hvor Joan Laporta skulle deltage. I første omgang gik historierne på, at der skulle tales om Ronald Koemans fremtid, men nu viser det sig at mødet var af en helt anden kaliber.

Således melder Mundo Deportivo, Sport og RAC1, at det i virkeligheden var Georginio Wijnaldums agent, som var mødt ind på kontoret til en snak omkring et muligt skifte. Som bekendt har Wijnaldum kontraktudløb denne sommer og han har netop bekræftet, at han forlader Liverpool. Umiddelbart er Barca og Bayern München på jagt efter hans underskrift.

Agenten Jan Kabalt var således til møde i Barca i dag og det bekræfter altså Barcas interesse i at hente den hollandske midtbanespiller på en fri transfer denne sommer. Wijnaldum bliver 31 år til november, så for ham handler det også om det økonomiske aspekt, da han efterhånden er inde i karrierens efterår.Derfor bad han sin agent om at finde ud af, hvad Barca har tænkt sig at tilbyde ham i løn, da han angiveligt allerede ved hvad Bayern München har tænkt sig at tilbyde ham. Derudover blev der også talt om hvad klubbens plan med Wijnaldum er - så der er altså gang i en mulig transfer denne sommer.

Barca har planer om at hente et par frie spillere denne sommer. Kun Agüero ventes at blive bekræftet snart sammen med Eric Garcia. Derudover Wijnaldum altså måske også på vej mens Memphis Depay ligeledes kan hentes gratis.

30-årige Wijnaldum nåede at spille 236 kampe for Liverpool med 22 mål til følge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca holdt møde med Wijnaldums agent

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder