Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Koeman er på vippen til en fyring

Nyheder - 27. maj 2021
Medie: Koeman er på vippen til en fyring

© Getty Images


For to dage siden var der møde i Barcelona, hvor Joan Laporta mødtes med Ronald Koeman. Her var der tale om et møde for fremtiden, da Koemans rådgiver var med. Han ville næppe have været med hvis det var et møde baseret på, hvordan man skulle styrke truppen denne sommer.

Der kom ikke det store ud af mødet udover, at RAC1 erfarer, at Joan Laporta meddelte Koeman, at det ikke er besluttet, om træneren skal blive eller videre i karrieren. Således er Laporta udmærket klar over, at hvis han fyrer Koeman, så hænger trænerne ikke på træerne. Derfor ønskede Laporta at give Koeman klar besked om den nuværende situation.

Situationen er den, ifølge mediet, at Laporta har brug for 14 dages tænkerum, hvor han skal beslutte hvad man gør med. Det gælder altså Ronald Koemans stilling som klubbens cheftræner og derfor forventes det ikke at der kommer nogen forhastet beslutning. Laporta vurderer lige nu situationen og inden for to uger kender man helt sikkert mere.

Koeman har hele tiden været af den opfattelse, at han også er træner i klubben i næste sæson. Det kræver dog at han har klubbens fulde opbakning og nu er spørgsmålet om Laporta og bestyrelsen vælger at beholde den hollandske cheftræner eller om man kan finde en ny træner.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder