Annonce


Annonce

Annonce

Mascherano: Pep Guardiola hentede mig til bænken

Nyheder - 27. maj 2021




Javier Mascherano fik en gloværdig karriere i Barca. Det blev til en tid, som han kun kunne have drømt om, og derfor gjorde det ondt på ham, da han i 2018 forlod klubben. Pressemødet var trist, men han fik en fortjent hyldest efter flere års hårdt arbejde for klubben.

I et interview med Libero på TyC Sports fortæller han om den første tid i Barca, hvor han egentlig ikke ville snakke med Pep Guardiola da han udmærket var klar over, at Pep Guardiola ville se ham som en udskifter. Det endte dog med at Mascherano tog klubben med storm og han blev endda omskolet forsvarsspiller, hvor han gjorde et flot stykke arbejde.

- Jeg havde talt med Messi på det argentinske landshold om at skifte til Barca, men jeg ville ikke tale med Guardiola fordi jeg vidste, at jeg ikke kunne acceptere en plads på bænken.



- Under vores første møde kom Pep Guardiola ind på kontoret, hvor jeg sad i stolen, og han fortalte mig 'Du ved godt at du er kommet for at sidde på bænken, ikke?

- Jeg sagde 'ja', men at jeg ikke ville gøre det let for ham. Sandheden er, at min stil aldrig passede til den måde, han ville have Barca til at spille på. Men min drøm var at spille i klubben. Jeg sagde til ham, at jeg var kommet for at lære og kæmpe om trofæer. Pep endte med at blive den bedste træner jeg nogensinde har haft.

- Jeg har talt med mange som elsker fodbold og alle fortæller mig, at vi spillede det bedste fodbold de nogensinde havde set. Jeg mener da også at vi revolutionerede fodbolden.

36-årige Mascherano stoppede i Barca i 2018 og skiftede til Hebei China Fortune og siden tog han hjem til Argentina og spillede for Estudiantes. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mascherano: Pep Guardiola hentede mig til bænken

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder