Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koemans agentur er tydeligt skuffet over Laporta

Nyheder - 28. maj 2021
Koemans agentur er tydeligt skuffet over Laporta

©


Der hersker stor tvivl omkring Ronald Koemans fremtid i disse dage. Joan Laporta har slået fast over for Koeman, at han leder efter en ny træner og hvis ikke han finder en, så kan Koeman få lov til at blive. Det var det essentielle af mødet tidligere på ugen hvor Laporta og Koeman sad ved bordet.

Det har skabt skuffelse hos Ronald Koemans agentur, Wasserman, som på Twitter kommer med en sarkastisk kommentar - udelukkende rettet mod Joan Laportas måde at håndtere tingene på.

- Forestil dig: Jeg vil gerne gifte mig med dig, men jeg er i tvivl. Giv mig to uger til at finde mig en bedre partner. Hvis jeg ikke kan finde den rette partner, så bliver vi gift, skriver Koemans agentur på Twitter og sætter dermed Laportas håndtering i perspektiv.Laporta slog på sit pressemøde i dag fast, at han ikke har andet end respekt for Koeman og at han har en åben og direkte dialog med træneren. Men på intet tidspunkt bekræftede Laporta, at Koeman er træner i klubben i næste sæson. Dermed er der altså tale om, at Laporta ihærdigt arbejder på en løsning og hvis ikke han kan finde en ny træner, så må Koeman fortsætte.

Xavi Hernandez lader ikke til at være en mulighed i dag og derudover har drømmetræneren Pep Guardiola gentagende gange skudt rygterne ned om at han skulle være på vej væk fra Manchester City. Senest blev Roberto Martinez sendt ind i billedet, men indtil videre har det også kun været det.

Om Joan Laporta finder sig en træner eller om Koeman bliver må tiden vise. I hvert fald kunne Laporta konkludere på dagens pressemøde, at det ikke var ham, som ansatte Koeman og med det er der ingen tvivl om, at præsidenten meget gerne vil finde sig en ny træner.

Desuden koster det over 8 millioner euro at fyre Ronald Koeman. Udover, at han skal have løn for den resterende del af sin kontrakt, så har han også udskudt at få udbetalt over 40% af sin løn som følge af pandemien. Han var den første til at gå til bestyrelsen og bede dem om at bremse hans løn med tanke på, at klubben kommer i forreste række.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder