Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite: En sæson med op- og nedture

Nyheder - 28. maj 2021
Braithwaite: En sæson med op- og nedture

© Albert Gea / Ritzau Scanpix


Martin Braithwaite har nu spillet med i 53 kampe for Barca selvom han sjældent får lov til at starte på banen. Sæsonen er slut i Barca og Braithwaite kan nu se frem til en sommer med EM for Danmark. Inden fokus rettes mod slutrunden tog han sig tid til at sende en hilsen til alle Barca-fans.

- Hej Culers. Jeg har haft et par dage til at reflektere siden sæsonen sluttede. Det har været en sæson med op- og nedture. Ingen tvivl om det. Opturen var helt sikkert at vinde pokalturneringen og tilføje en ny titel til klubben, som det handler om. At vinde titler.

- Vi kom tilbage i slutningen af sæsonen i ligaen, men vi formåede ikke at sikre os titlen. Selvfølgelig er vi ansvarlige for det. Men det kan vi bruge som motivation til næste sæson.

- Det var en speciel sæson uden jer på stadion og vi har savnet jer, men forhåbentlig kan vi se jer igen i næste sæson. Vi vil angribe og vinde alle titlerne med jer, lød det fra Braithwaite i en kort video.

Mens EM-bolden ruller er Joan Laporta på hårdt arbejde hjemme i Barcelona, hvor han skal forsøge at sammensætte det bedste hold til næste sæson. Derudover er selv Braithwaites position også i fokus, da ingen i øjeblikket ved om han bliver eller skifter denne sommer.

En ting er dog sikkert. I løbet af næste uge bliver der bekræftet nogle spillere, som Laporta i dag kunne løfte sløret for. Sergio Agüero, Eric Garcia og Georginio Wijnaldum ligner de tre transferfrie spillere, som klubben kan bekræfte, men derudover har Memphis Depay også været inde i billedet. Alt sammen bliver vi klogere på i løbet af den næste uges tid.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder