Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Aguero kommer kun til Barca på én betingelse

Transfermarked - 29. maj 2021
Avis: Aguero kommer kun til Barca på én betingelse

© Getty Images


Sergio Kun Aguero har ladet sin kontrakt i Manchester City løbe ud og kan derfor skifte gratis denne sommer. Det er ingen hemmelighed, at han har en mundtlig aftale med Barca om at skifte til Camp Nou denne sæson, men ifølge El Mundo sker det kun på én betingelse.

Aguero har således slået fast over for Laporta, at han kun tager imod tilbuddet om at spille i Barca hvis Messi bliver i klubben. Lige nu ved ingen om Messi bliver selvom det er sandsynligt, da begge parter har en interesse i at fortsætte samarbejdet. Messi er lige nu samlet med det argentinske landshold med sin fremtid uforløst og derudover er Laporta i kamp mod tiden.

Messis kontrakt udløber nemlig om en måned og inden da skulle der gerne officielt være en aftale på plads. Det forlyder, at Barca har tilbudt Messi en 10-årig kontrakt der inkluderer et par sæsoner endnu i Barca før han kan tage til USA og MLS før han vender hjem og bliver ambassadør for klubben. Med sådan en langsigtet plan undervejs tyder alt altså på, at enderne nok skal nå sammen.Mundo Deportivo skriver, at Kun Aguero lander i Barca i morgen, søndag, hvor han gennemgår sit lægetjek for at få styr på det. Der vil utvivlsomt dukke billeder op såfremt Mundo Deportivo har fat i de rigtige informationer og Aguero lander i Barcelona.

Lige nu er Aguero sammen med Manchester City i Portugal hvor de spiller klubbens første Champions League-finale nogensinde. Det sker mod Chelsea klokken 21. Det er samtidig Agueros sidste kamp for klubben, som han var med til at skrive historie for - primært for år tilbage, da han i overtiden mod Queens Park Rangers scorede et mål, som sendte mesterskabet til Manchester City.

Det er allerede kendt, at Aguero går over 50% ned i løn for at skifte til Barca, så økonomien i skiftet spiller ingen rolle for ham.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder