Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koemans bagland er utilfredse med Laporta

Nyheder - 29. maj 2021
Koemans bagland er utilfredse med Laporta

©


I går kom det frem, at Ronald Koemans agentur var skuffet over Joan Laportas måde at håndtere hele trænersituationen i Barca på. Laporta har fortalt Koeman, at han kan blive som træner såfremt præsidenten ikke finder en ny mand til posten. Det fik straks Koemans agentur, Wasserman til tasterne.

- Forestil dig: Jeg vil gerne gifte mig med dig, men jeg er i tvivl. Giv mig to uger til at finde mig en bedre partner. Hvis jeg ikke kan finde den rette partner, så bliver vi gift, skrev Koemans agentur på Twitter i går før de slettede opslaget, der udelukkende gav problemer.

Siden har Koemans rådgiver og agent, Rob Jansen, også været ude og skyde med skarpt mod Laporta. Jansen var selv tilstede under mødet i starten af sidste uge og han er utilfreds med at Laporta på sit pressemøde åbent talte om Koemans tur på hospitalet. Jansen mener, at den slags hører til det private.- Laportas ord om at Koeman var på hospitalet er noget vrøvl. Koeman fik blot målt sit blodtryk. På grund af sidste års hjerteproblemer får han sit blodtryk målt i ny og næ. Det er alt. Derudover burde man slet ikke tale om det. Den slags hører til privaten, lyder det fra Rob Jansen ifølge spanske medier.

I Ronald Koemans bagland er man langt fra tilfredse med Joan Laporta, der er blevet udpeget som ny præsident efter at Josep Bartomeu valgte at træde af. Siden har Laporta været godt i gang med at styrke holdet forud for næste sæson og i går bekræftede præsidenten, at nye spillere kommer til klubben i næste uge.

Derudover kunne han afsløre, at lønbudgettet er langt over, hvad det burde være, hvorfor flere spillere bliver nødt til at acceptere en lønnedgang hvilket også er noget, som Laporta roder med samtidig med at han skal forsøge at samle penge ind til spillerkøb. Det bliver således en spændende sommer, som man går i møde i Barca.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder