Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronald Araujo: Jeg er glad i Barca

Nyheder - 30. maj 2021
Ronald Araujo: Jeg er glad i Barca

© Getty Images


Ronald Araujo har været et af de helt store lyspunkter i Barca i denne sæson. Han har været utrolig solid i bagkæden og var med til at sørge for en god defensiv midt i sæsonen, hvor Barca pludselig meldte sig ind i mesterskabskampen efter at have været hele 13 point bagude.

Han døjede med skader i slutningen af sæsonen, men er fortsat glad for sin personlige sæson selvom han gerne ville have vundet flere titler. Det fortæller han i et interview.

- Rent individuelt var det et smukt år for mig selvom jeg havde det svært med nogle skader. Men jeg er glad for at have spillet mere end jeg havde regnet med. Jeg spillede virkelig meget og det glæder mig. Kollektivt kunne vi ikke opnå vores mål, så vi må fortsætte med at arbejde hårdt og jeg håber, at vi i næste sæson kommer bedre ud af det.

- Jeg er glad for at være i Barca. Jeg håber, at jeg kan blive her i mange år og spille en masse gode sæsoner. Min kontrakt udløber i 2022 og jeg ved intet om en kontraktforlængelse på nuværende tidspunkt. Det tager min agent sig af. Jeg er rolig og håber blot på at jeg kan blive i klubben.

- Jeg er beæret over at være på hold sammen med Messi, verdens bedste fodboldspiller. Han er en fantastisk person og en, som man kan se op til. Han taler altid til spillerne og motiverer os. Ansu Fati er en fantastisk spiller og han har allerede vist det i samtlige kampe, som han nåede at spille. Jeg håber, at han kommer tilbage i form igen.

- Mit forhold til Koeman har altid været godt i forhold til spiller-træner-forholdet. Koeman har givet mig en masse spilletid og samtidig har jeg vist, at jeg kan spille med. Mit fokus lå hele tiden på, at det var mit første år med førsteholdet og at jeg skulle arbejde benhårdt for at få chancen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
1 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
3 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
4 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
5 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
5 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
6 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
7 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
8 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder