Schweiz slog USA: Fuld spilletid til Dest

Landskampe - 31. maj 2021

Landskampene begynder så småt at overtage i og med sommerturneringerne starter rundt om i verden. Sergino Dest er udtaget for USA, som i aftes spillede venskabskamp mod Schweiz og her kunne amerikanerne godt have brugt et bedre resultat. Overordnet set var det en meget lige kamp.

USA kom foran allerede efter fem minutters spil ved Lletget efter en omgang ping-pong midt inde i feltet før Lletget kunne trykke kuglen i nettet. Defensiven hos begge hold var tæt på ikke-eksisterende og der var nok af chancer i begge ender. Sergino Dest kom også frem og fik en gylden mulighed, som keeperen dog pillede.

Efter 10 minutter udlignede Ricardo Rodriguez og lige inden pausen kunne Schweiz have taget føringen ved Rodriguez igen, da han fik chancen fra pletten, hvor han typisk er utrolig sikker. Men han ramte slet ikke målet og derfor stod der 1-1 da de to landshold gik til pause.

I anden halvleg blev der undervejs foretaget 12 udskiftninger og med en halv time igen dukkede Zuber op i feltet - igen efter rodet spil - hvor han sparkede bolden i mål til 2-1 som også blev kampens slutresultat. Sergino Dest spillede hele kampen på venstrebacken hvilket ikke er typisk, men en position, som han tidligere har spillet.

Næste kamp for Dest og USA er på fredag mod Honduras i Nations League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder