Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sergino Dest: Jeg bliver i Barca

Nyheder - 31. maj 2021
Sergino Dest: Jeg bliver i Barca

© Getty Images


Barca er i disse dage i færd med at sikre sig Emerson fra aftalen i Real Betis og dermed får Sergino Dest yderligere konkurrence. Men amerikaneren har ikke tænkt sig at smide håndklædet i ringen og udtaler fra den amerikanske fodboldlejr, at hans plan er at blive i Barca.

Dest og Sergi Roberto har taget sig af højrebacken det seneste års tid, men Roberto rygtes væk fra klubben og samtidig rygtes Emerson til klubben hvorfor det ligner en fremtidig duel mellem Dest og Emerson.

- Jeg bliver i Barca. Min tid på Camp Nou er kun lige startet og alt, jeg tænker på, er Barca, forklarede han fra landsholdslejren, hvor han i aftes fik fuld spilletid i 2-1-nederlaget til Schweiz.

20-årige Dest kom til Barca fra Ajax og har i sin første sæson spillet med i 41 kampe og scoret tre mål. To af disse mål kom i samme kamp, da Barca på udebane maltrakterede Real Sociedad med 6-1 hvor Dest altså stod for de to af målene.

Med debut i 2019 for USA har han indtil videre spillet otte kampe og scoret et enkelt mål. Hvis han kan holde sin form i gang og undgå skader, så er der ingen tvivl om, at hans eventyr på det amerikanske landshold kun lige er startet.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder