Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Koeman fortsætter i Barca

Nyheder - 3. juni 2021
Officielt: Koeman fortsætter i Barca

© Getty Images


Der var været tvivl omkring Ronald Koemans fremtid siden Joan Laporta overtog styringen som klubbens præsident. Det var offentligt, at Laporta havde meddelt Koeman, at han ville se sig om efter en ny træner og hvis ikke præsidenten fandt en, så kunne Koeman fortsætte.

Og nu er det bekræftet. Ronald Koeman fortsætter i spidsen for Barca.

Det er præsident Joan Laporta, der denne torsdag aften på et pressemøde kunne bekræfte nyheden.

- Efter at have reflekteret i en periode, vil jeg fortælle, at vi har besluttet os for at fortsætte med Koeman som træner i den resterende del af hans kontrakt (1 år endnu), forklarede Joan Laporta på pressemødet og dermed er det altså slut med at fundere over om Koeman fortsætter eller ej.Ronald Koemans agent har i den seneste uge været fuldt ud overbevist om, at Koeman ville fortsætte som træner for klubben. Nu er det officielt og dermed er der endnu mere ro på de indre linjer, da man ikke skal til at have en ny træner ind igen.

Der er dog ikke tale om en kontraktforlængelse. Men blot at man fortsætter som hidtil og dermed har Koeman altså kun en enkelt sæson tilbage. Den nuværende kontrakt kan dog naturligvis blive forlænget i løbet af sæsonen hvis det skulle blive nødvendigt.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder