Annonce


Annonce

Annonce

Xavi om Barca: Jeg har ikke travlt

Nyheder - 5. juni 2021




Xavi Hernandez har et stort mål om at træne Barca en dag, men han har ikke travlt. Han ønsker at opnå succes og fejle andre steder for at udstyre sig bedst muligt inden han tager det store drømmejob op. I et interview kommer han dybere ind på sin nuværende situation.

- Jeg har ikke travlt med at træne Barca. Det kommer som det kommer. Jeg fik muligheden, men timingen var ikke rigtig. Jeg føler med Xabi Alonso, som også har afvist jobs og udelukkende tænker på, hvad der er bedst for en selv.

- Heldigvis - eller uheldigvis - har jeg to gange sagt nej til Barca på grund af omstændighederne, familien, det professionelle og kontraktlige pligter. Jeg er Culé, men timingen var ikke rigtig.

- Vi har forlænget kontrakten i Al Sadd med to år og jeg har det rigtig godt. Jeg er selvfølgelig åben for tilbud, men jeg tager alt meget roligt. Min prioritet er min familie og jeg ser ingen grund til at flytte. Jeg har det godt her.

- Jeg lærer, jeg laver fejl og jeg er involveret i et smukt projekt, som også spreder sig indover VM næste år. Jeg har en vigtig rolle og jeg vil gerne holde fokus.

Xavi forlængede for få uger siden sin kontrakt i Al Sadd mens Joan Laporta netop har bekræftet, at Ronald Koeman fortsætter i Barca. Derfor er det udelukket, at Xavi tiltræder denne sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi om Barca: Jeg har ikke travlt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder