Annonce


Annonce

Annonce

Medie: PSG vil snuppe Wijnaldum foran Barca

Transfermarked - 5. juni 2021
Gini Wijnaldums agent var på Camp Nou i sidste uge for at forhandle med Barca. Hollænderen har kontraktudløb i slutningen af indeværende måned og kan derfor skifte gratis hvilket Barca er klar til at udnytte som man så det med Sergio Agüero og Eric Garcia.

Men Barca har fået kamp til stregen fra en uventet kant. Således har PSG ifølge ESPN meldt sig på banen og den franske storklub har angiveligt præsenteret Wijnaldums bagland for et attraktivt tilbud, som Barca næppe kan matche. Som på ingen måde. Barca er i økonomiske problemer og skal nærmest genforhandle med samtlige spillere i truppen for at finde en balance i økonomien og derfor kan man ikke kaste for mange lønkroner efter en ny spiller.

Agüero kommer til Barca og går mere end 50% ned i løn og umiddelbart er Wijnaldum klar til at acceptere Barcas nuværende tilbud, men som det er set før, så kan spillere være drevet af pengene og derfor må det siges at være en seriøs konkurrent, som Barca har fået i jagten på Wijnaldums underskrift.

Til gengæld har Barca noget, som PSG ikke har. Nemlig Ronald Koeman. Wijnaldum og Koeman kender hinanden særdeles godt og det kan være afgørende for Wijnaldums beslutning. Laporta har udtalt, at man måske bekræfter en ny spiller i næste uge og længe har pilen peget på Wijnaldum - om PSG's interesse kan rykke ved det må tiden vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: PSG vil snuppe Wijnaldum foran Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder