Annonce


Annonce

Annonce

Emerson så brasiliansk triumf fra bænken

VM kvalifikation 2022 - 5. juni 2021




Emerson, der for få dage siden blev bekræftet som ny spiller i Barca i næste sæson, er lige nu samlet med det brasilianske landshold. Brasilien mødte i nat Ecuador i en kvalifikationskamp til VM 2022 på Maracana. Her sad Emerson på bænken igennem hele kampen.

Brasilien var store favoritter, men skulle lige op i gear før de fik brudt de kæmpende Ecaudor-spillere ned. Efter en times spil kunne Emerson fra sin position på bænken juble med sine holdkammerater, da Neymar lagde op til Richarlison, der scorede til 1-0. Neymar selv omsatte et straffespark i overtiden og således vandt Brasilien som ventet med 2-0.

Det betyder, at Brasilien udnytter Argentinas pointtab til Chile og øger forspringet i tabellen. Efter fem spillede kampe har Brasilien fortsat maksimum point - 15 - mod Argentinas 11 point efter lige så mange kampe. Ecuador kunne egentlig have overhalet Argentina hvis de slog Brasilien, men de forbliver på tredjepladsen. Den store vinder af femte spillerunde blev således Brasilien.

Det er de fem øverste hold, som går videre til næste runde og derfor er hverken Argentina eller Ecuador ude endnu bare fordi, at Brasilien har snuppet en solid føring efter fem spillerunder. I de næste kampe skal Argentina møde Colombia på udebane mens Emerson og Brasilien drager til Paraguay. Ecuador tager imod Peru. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Emerson så brasiliansk triumf fra bænken

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder