Pedri, Busquets og Garcia delte med Portugal

Landskampe - 5. juni 2021

Der var storkamp på programmet i aftes, da Spanien på Wanda Metropolitano tog imod Portugal i en venskabskamp forud for EM. Spanien var favoritter og var tæt på sejren, men der blev ikke scoret nogle mål og dermed delte de to mandskaber inden EM sparkes i gang.

Hos Spanien startede Sergio Busquets på banen men blev skiftet ud efter en times spil. På samme tid kom Pedri på banen for den tidligere Barca-spiller Thiago. Derudover kom også Eric Garcia ind for Pau Torres, så der var godt med Barca-spillere på banen.

Der var generelt set få chancer, men alligevel et par nærgående forsøg i begge ender. Specielt Alvaro Morata skylder noget, da han til sidst i kampen kom alene med keeperen og bragede bolden direkte på overliggeren. En gigantisk chance, som skulle have sikret sejren, men han valgte altså at gemme målet til EM, hvor målene for alvor tæller.

Hos Portugal var den tidligere Barca-spiller Nelson Semedo på banen i samtlige minutter og ellers blev der stillet utrolig stærkt op med seks indskiftninger på hvert mandskab.

Spaniens startopstilling
Unai Simon, Llorente, Laporte, Pau Torres, Gaya, Thiago, Busquets, Fabian, Sarabia, Morata og Ferran Torres

Spanien - indskiftere
63' - Pedri
63' - Rodri
63' - Eric Garcia
75' - Koke
75' - Gerard Moreno
79' - Diego Llorente

Portugals startopstilling
Patricio, Semedo, Pepe, Fonte, Guerreiro, Peireira, Oliveira, Renato Sanches, Jota, Joao Felix og Ronaldo

Portugal - indskiftere
46' - Goncalves
59' - Bruno Fernandes
59' - William Carvalho
69' - Rafa Silva
70' - Joao Palhinha
81' - Nuno Mendes Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder