Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca åbner interesse for Aymeric Laporte

Transfermarked - 6. juni 2021
Avis: Barca åbner interesse for Aymeric Laporte

© Getty Images


Barca har en forrygende offensiv og har altid været garanti for mål, men defensiven har i lang tid været hårdt ramt og derfor har Joan Laporta tænkt sig at forbedre bagkæden. Eric Garcia er kommet ind og det må betyde farvel til Samuel Umtiti, der ikke har fundet sin vanlige niveau efter en alvorlig knæskade.

Men Eric Garcia kommer næppe alene ind og redder de forfærdelige scenarier der ofte udspiller sig i Barcas forsvar. Laporta er overbevist om, at klubben bliver nødt til at investere i spillere for at kommet styrket ud af transfervinduet og ifølge Diario Sport har klubben vendt kikkerten mod Manchester City.

Aymeric Laporte skulle således være en spiller, som Joan Laporta i den grad kan lide. Det kræver selvfølgelig at den sportslige ledelse og Ronald Koeman deler samme opfattelse, men lige nu står Aymeric Laporte som en mulig kandidat for Barca og der kan komme et lille twist ind i forhandlingerne hvis man når så langt.

Således er Manchester City interesserede i at hente Sergio Roberto, der bør og skal videre fra Barca denne sommer. Han kan indgå som led i transferen der sender Laporte til Barca. Der er altså nok at tage fat i og Barca har en række spillere, som man ønsker at komme af med denne sommer, og det er billigere for klubben at kaste spillere i en handel fremfor penge.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder