Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélé og Barca har svært ved at finde hinanden

Transfermarked - 6. juni 2021
Dembélé og Barca har svært ved at finde hinanden

© Getty Images


Det er ingen hemmelighed, at Ousmane Dembélé har bolden på sin banehalvdel. Han står i en god situation rent personligt mens Barca bliver nødt til at træffe en svær beslutning. Dembélé udviser ikke den største respekt for klubben i disse dage, men sådan er det typisk at indgå i forhandlinger. Specielt taget i betragtning af, at han kun er 24 år og har en masse kort på hånden.

Situationen er den, at Dembélés kontrakt udløber om et år og hvis han spiller i klubben frem til kontraktudløb, så kan han skifte væk gratis. Det vil Barca gerne undgå, da han absolut har en høj værdi på transfermarkedet. Hvis man skal sælge ham, så skal det være denne sommer før man kan få nogle penge for ham. Men Barcas ledelsen ønsker at beholde Dembélé og netop derfor har franskmanden bolden på sin banehalvdel.

Han har indtil videre ikke reageret på Barcas udspil om ønsket om en kontraktforlængelse. Han ønsker at spille EM først og forsøge at øge sin værdi og dermed kan han bruge sine præstationer ved EM til at få en forbedret kontrakt i Barca. Han har selv udtalt, at han ikke ved noget om en kontraktforlængelse, men ifølge spanske medier - heriblandt Mundo Deportivo - så har Barca allerede haft hånden ude mod Dembélé.

Barca må dog træffe en beslutning og hvis ikke Dembélé giver tegn på, at han vil forlænge sin kontrakt, så bliver klubben nødt til at lytte til tilbud og sælge ham denne sommer for netop at få penge for ham. Det er en svær situation og for fra klubbens side af håber man på, at det hele kan løses meget hurtigt.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder