Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Corona: Sergi Roberto dummer sig i Grækenland

Coronavirus / COVID-19 - 6. juni 2021
Corona: Sergi Roberto dummer sig i Grækenland

© FC Barcelona


Sergi Roberto er i disse dage i Grækenland med sin kone for at koble af efter en lang og tung sæson. Han har ikke været velspillende og har desuden døjet med en længerevarende skade, så en tur væk fra det hele passer ham rigtig godt.

Men han er alligevel kommet i medierne søgelys selvom han befærdes i Grækenland - nærmere bestemt på Mykonos. Her deltog han sammen med sin kone i en stor fest med flere hundrede mennesker og man valgte ikke at have mundbind på hvilket er et krav. Dermed valgte man direkte at gå imod reglerne på social distancering og det kan udvikle sig til en bøde.

På nuværende tidspunkt er der ikke mere info om situationen, men der var rigtig mange til festen, som droppede mundbindet og som havde problemer med at respektere kravet om at holde afstand til hinanden. Regeringen i Grækenland har fået besked og de sidder nu på sagen.

Sergi Robertos fremtid er på ingen måder på plads. I Barca ønsker man at sælge ham, da han primært bliver brugt som højreback, hvor man netop har hentet Emerson ind. Planen er at Emerson og Dest skal kæmpe om pladsen mens midtbanen i lang tid har været et overflødigt sted for Roberto, da der i forvejen er et hav af spillere. Hvad der kommer til at ske med Roberto må tiden vise. Seneste nye er, at Manchester Citys Pep Guardiola er interesseret i hans alsidige spil.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder