Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: José Gaya vil lytte til Barca

Transfermarked - 6. juni 2021
Medie: José Gaya vil lytte til Barca

© Getty Images


Barca har i over fem år fulgt José Gaya tæt, men muligheden for at bringe ham til klubben har aldrig for alvor været tæt på. Nu forlyder det dog hos Mundo Deportivo, at klubben har en forøget interesse i at gøre noget ved sagen denne sommer. Derfor har Gaya givet Valencia besked.

Venstrebacken har Jordi Alba siddet på længe i Barca og ingen af de købte spillere har for alvor formået at give ham konkurrence. Derfor håber man på, at man kan finde en kompetent venstreback, som kan gå ind og give Alba konkurrence og dermed forbedre Albas spil og umiddelbart er valget faldet på José Gaya.

Gaya er klar over, at Barca er interesseret i ham, og derfor har han ifølge Mundo Deportivo igennem sin agent givet Valencia besked om, at man sætter kontraktforhandlingerne på plads. Valencia ønsker nemlig at forlænge med ham, men i og med at Barca banker på døren, har han altså valgt at sætte snakken med Valencia på pause.

Der er endnu intet konkret tilbud og man er i den spæde del af forhandlingerne, hvor man udelukkende har udvist sin interesse. Sommeren er dog lang og Barca arbejder på en masse forskellige emner - både ind og ud af klubben - og derfor skal over på den anden side af EM før der udvikler sig mere i sagen om Gayas mulige transfer til Barca.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder