Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca vil af med Carles Aleña denne sommer

Transfermarked - 6. juni 2021
Barca vil af med Carles Aleña denne sommer

© Getty Images


Carles Aleña har været i Barca igennem hele sin karriere, men har været på lån det seneste stykke tid. Først til Real Betis og siden til madrilenske Getafe. Men det er slut med at lade sig udleje. Barca vil sælge ham og få nogle penge for ham, da han ikke indgår i klubbens planer.

Ifølge RAC1 har han en masse tilbud på hånden fra forskellige klubber. Getafe, Granada, Valencia og engelske Wolverhampton har alle udvist en form for interesse, så det skulle være muligt at finde Carles Aleñas næste klub. Til gengæld håber Barca på, at franske Nice dukker op i billedet. De har nemlig forhørt sig på hans situation i forbindelse med at de har Todibo løbende.

Barca håber på, at Nice kommer med et tilbud der sikrer Todibo og Aleña permanent. Men situationen er langt fra sikker og det ligner meget mere, at Todibo ender med at blive opkøbt af Nice mens Granada får fingrene i Carles Aleña. Granada har været den klub, der indtil videre har vist den største interesse.

Carles Aleña har spillet 44 kampe for Barcas førstehold og scoret tre mål. I Real Betis blev det til 19 kampe og ét mål mens han i sidste sæson spillede 22 kampe for Getafe med 2 mål til følge.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder